ka

Kupu on da Pu’u !! •.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.• #kupukinetings #maketrail #puuwaawaa #napuu #aloha ‘āina #fencelife #kupu #PIPES #Ka’ūpūlehu #summer fun

#Dongsun #Kapahung_dijungkrang_sumur #Ka 22 Gerem atuh siJaka ngagerem. Haok nyentak masih ngagunakeun Elmu Pamindah sora. “Lepaskeun eta cawene, mandahong!” Pokna ngageleger lir sora gelap. Puguh bae lain deui ngagebegna kiMandahong, demi ngadenge eta sora. Sabab disangkana aya anak buahna anu wani cucungah kamanehna, aya paribasa ngusik-ngusik ula mandi ngahudangkeun macan turu. Kukituna, ngan gilek… manehna malik bari nyangerengkeun huntuna nu galede tur lalancip. Tapi teu kira-kira manehna ngaranjug, basa sidik ka anu nyarita bieuteh gening hiji manusa nu sakeupeul jeung bajuna. Tapi salian tiambeuk, manehna oge ngarasa hémeng, sabab eta manusa mampuh cacarita dina bahasa manehna kalayan lancar. “Kurang ajar, saha siah hah! Jeung… naha bisa basa kami?” “Hahaha… lamun di bejakeun, kaula inggis andika ngiihan maneh!” “Gruakh! Puahh…! Haram jadah. Wani babacot kitu ka siMandahong siraja monyet?” “Naha make jeung teu wani. Ayeunamah leuwih hade lepaskeun eta pipamajikanen kaula! Atawa lamun henteu, hmm… Andika bakal nyaho piakibatena!” “Naon? Dedengeanteh ieu cawene pi pamajikanen Andika?” “Bener pisan mandahong…” “Ha,haha… paingan atuh paingan, ahir-ahir ieu sinyai embung diajak sapatemon ku kaula, da gening aya pihak katilu. Puahh…” “Hhh!” siJaka ukur ngabab bari katembong beungeutna geuneuk. “Dengekeun ku dia manusa! Sabenerna ieu siBongsong Ijo teh pamajikan kaula. Tapi teuing kunaon ahir-ahir ieu manehna tara daek diajak sosonoan. Nutong boroning kitu, dalah di ajak cacarita oge bangunateh geus teu suka…” Ceuk siMandahong nerangkeun, kitunateh bari ngaleretan ka cawene nu aya gigireunana. “Kang Jaka tong percaya…” “Kruakh… puahh…! Dasar awewe lonte siamah nyai. Sanggeus sababara taun kaliwat di pang modarankeun salaki sia, ayeuna malah sabalikna. Nanduk ka kami bari jubras-jebris. Siamah memang surup jeung rurupaan…” kiMandahong malik ambeuk. Kerewek.. cangkeng nyimas brongsong ijo di tewak, laju dibalangkeun kajauhna. “Belewerr…” Jeritt… nyimas Brongsong Ijo ngajerit. Awakna sorangan tuluy ngalayang murag, mangkaning ditempat nu sakitu luhurna. “Kang jaka tulunggg…!” #Hanca #Dongsun_manggiok

Ku bëgg gis ku am mayuk biiru, Mëna defar ku amé moyuk biiru, Ziarré jil Muhammadul Shahiru, Moo donnu tay Muhammadul Kabiru #Waxi #Sëriñ #Muusaa #Ka @daaray_serigne_saam @daaray_xaadimu_rassul @insta_mouridiyah @daaray_khassida

Shop Online Now ! #KA

Throwback to last summer; I took this picture a little over a year ago when I was roughly half way through my Dark Tower journey. Last year I had a lot of time to myself in the summer and I went on a lot of bike rides, taking a book with me to find somewhere quiet out in nature to sit and read. This year has been totally different, but in a good way. I still read an awful lot but this summer I've also had the pleasure of my other half's company to keep me busy. The two summers have been very different but I wouldn't have changed either of them. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As far as the book goes, I really struggled with this one at first.. the shift in narrative didn't sit well with me. I think I'd actually started this book months before this picture and had only recently picked it up again. However, the story really grew on me and I actually now have very fond memories of this particular chapter in the Dark Tower saga. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bookstagram #books #reader #constantreader #reading #bibliophile #spinebenders #stephenking #stephenkingfan #thedarktower #wizardandglass #outdoors #nature #bikeride #summer #ka

#atwork #makeuptime #Ka #bella #pink . . . Modelo : @georginailen graciaaas 😘

Happy birthday JIGRI😘😘😘 @kabiryusufmirza 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😎😎😎😎😎😘 💪. .💯 . .💯 . .💯 .💯 .💯 .💯 #mr. #Kabir #mirza #Dr #doctor #shab .💯 #bhai #ka #birthday #jigri yaar # #gymlover #fitnesslover #fitness #fitnessgood #eatclean #fit #fashion #fashionlovers #fitness #fitnesslover #fitnessmodel #Gym #black #withbrother #look #l4l #like4like #instagood #picofdayphoto